EASIS Kakemiks med sjokolade er fantastisk luftig og samtidig enkel å lage i en fei. Og den er uten tilsatt sukker. Den inneholder dessuten 53% mindre fett og 46% færre kalorier enn en tradisjonell sjokoladekake.
Kakemiks med sjokoladesmak. Inneholder søtningsstoff. Uten tilsatt sukker, men med naturlig innhold av sukker. Overdrevet inntak kan virke avførende.
Slik gjør du
1. Slå på stekeovnen og sett den på 175 °C (varmluftsovn: 160 °C). Tøm posens innhold i en bolle, og bland det med 1 ½ dl vann og 35 g smeltet margarin eller olje.
2 . Rør eller visp deigen godt sammen i minst ½ minutt.
3 . Kle en form på ca. 20 cm i diameter med bakepapir, eller smør den med litt olje. Fordel deretter deigen i formen.
4 . Sett kaken i ovnen og stek i midten av ovnen i 15–20 minutter. Det er forskjell på ovner, så sjekk eventuelt kaken underveis.
Den ferdigbakte kaken kan fryses.
Oppbevaring: Tørt og ikke i sollys.
Nettoinnhold: 300 g / ca. 450 g ferdig kake (9 porsjoner)
1 porsjon à 50 g ferdig kake inneholder
118 kcal
5,2 g fett
15 g karbohydrat
9,2 g kostfiber
3,1 g protein