Glemt passwordOpret ny bruger
EASIS Lys påleggssjokolade
NæringsinnholdPr. 100g
Energi1998 kJ/478 kcal
Fett38 g
- herav mættet fedtsyrer23 g
Kulhydrat19 g
- heraf sukkerarter11 g
- heraf sukkeralkoholer7,5 g
Kostfibre30 g
Protein7,6 g
Salt0,2 g

EASIS Lys påleggssjokolade

NOK 34,95
   På lager
Antall
EASIS Lys påleggssjokolade er til deg som liker litt lekre, tykke skiver melkesjokolade på brødet ditt, men som gjerne vil spare på sukkeret.
Det er nemlig uten tilsatt sukker og inneholder 82 % færre sukkerarter enn en tradisjonell påleggssjokolade. Påleggssjokoladen er søtet med det kaloriefrie søtningsmiddelet erythritol og søtningsmiddelet steviolglykosid som utvinnes av steviaplanten. Nyt den på en brødskive til frokost eller som et lekkert mellommåltid.

Melkesjokolade med minimum 40 % kakaotørrstoff. Inneholder søtningsstoffer. Uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker. Søtet med det kalorifrie søtningsmiddelet erythritol og søtningsmiddelet steviolglykosid som utvinnes fra steviaplanten.

Ingredienser:
Kakaosmør, kostfiber (inulin, oligofruktose), kakaomasse, helMELKpulver, skummetMELKpulver, søtningsmiddel (erythritol 7,5 %), emulgator (SOYAlecitin), søtningsmiddel (steviolglykosider), naturlig vaniljearoma, naturlig aroma.

Oppbevaring: Tørt og ikke i sollys.

Nettoinnhold: 112 g (16 porsjoner à 7 g).
Pakkestørrelse: 12 x 112 g.

1 porsjon à 7 g inneholder:
33 kcal
2,7 g fett
1,3 g karbohydrat
2,1 g kostfiber
0,5 g protein

EASIS - hele dagen

Våre produkter er egnet for mange formål, kan brukes i ulike retter og dekker derfor dine behov hele dagen. La deg bli inspirert av våre deilige oppskrifter.

Nyhetsbrev

Les om kost, ernæring, våre nyeste produkter og få masse tips og inspirasjon til spennende retter uten tilsatt sukker og redusert fett- og kaloriinnhold. Registrer dig ovenfor under fanen "Nyhetsbrev"

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0