EASIS Choko Knas 80g

NOK 34,95
På lager
Med søtningsmiddel fra steviaplanten
Høyt fiberinnhold

EASIS Choko Knas er sjokoladekuler av lys sjokolade med et skarpt og luftig fyll av hele hvetemel, rismel og maismel. De er selvsagt uten tilsatt sukker og i stedet søtet med det kalorifrie søtningsmiddelet erytritol, kombinert med et søtningsmiddel fra steviaplanten. Lette og luftige sjokoladekuler med høyt fiberinnhold og 85 % færre sukkerarter enn tilsvarende produkter med sukker!  

Sprø kjerne med melkesjokolade (66 %). Minimum på 40 % kakaopulver i sjokoladen. Inneholder søtningsstoffer. Uten tilsatt sukker, men med naturlig innhold av sukker. Søtet med det kalorifrie søtningsmiddelet og erytritol og søtningsmiddel steviolglykosid, som utvinnes fra steviaplanten.


Oppbevaring: Tørt og ikke i sollys.

Nettoinnhold: 80 g (10 porsjoner à 2 stykker)

1 porsjon à 2 stykker inneholder
35 kcal
2,1 g fett
3,0 g karbohydrat
1,8 g kostfiber
0,6 g protein
Spesifikasjoner
Næringsinnhold
Pr. 100 g
Energi
1846 kJ/441 kcal
Fett
26 g
- herav mættet fedtsyrer
15 g
Kulhydrat
38 g
- heraf sukkerarter
7,4 g
- heraf sukkeralkoholer
5,0 g
Kostfibre
22 g
Protein
8,2 g
Salt
0,40 g
Kakaosmør, rismel, kostfiber (inulin), maismel, kostfiber (oligofruktose), kakaomasse, fullkornsHVETEmel (8,3 %), søtMELKspulver, skummetMELKspulver, søtningsmiddel (erytritol 5 %), emulgator (SOYAlecitin), søtningsmiddel (steviolglykosider), salt, byggMALT, naturlig vaniljesmak, naturlig aroma. Kan inneholde spor av mandler og hasselnøtter.