1 porsjon gir ca. 8 muffins
Ingredienser:
Muffins:
80 g havregryn
40 g EASIS Skummetmelkpulver
2 bananer (230 g)
2 egg (105 g)
50 g frosne bringebær
1 ts bakepulver (3 g)
½ ts salt (2 g)
½ ts EASIS Perfect Søt (5 g)
Skyr-glasur:
200 g skyr
20 tinte bringebær fra frossen tilstand (kjøp dem som er forkokte – ellers må de kokes og fryses ned før de kan brukes)
30 g EASIS Perfect Florsøt
Fordampning:
450 g deig med bær = 408 g muffins etter baking
Fremgangsmåte:
Legg alle ingrediensene til muffins, bortsett fra de frosne bringebærene, i en blender og blend det grundig.
Hell deigen i 8 muffinsformer og legg ca. 3–4 frosne bringebær i hver muffins.
Stek muffinsene dine i 15–20 minutter ved 180 grader (varmluft). De skal være gylne på toppen og gjennomstekt. Sjekk eventuelt om de er gjennomstekte ved å stikke en strikkepinne ned i en muffin. Hvis det ikke er rå deig på strikkepinnen når du trekker den ut, er de ferdigstekt.
La muffinsene avkjøles før du har på skyr-glasur.
Bland skyr, frosne bringebær og Perfect Florsøt til en glasur.
Topp muffinsene med denne blandingen og eventuelt et ferskt bringebær, frysetørket bringebær og sitronmelisse.