Glemt passwordOpret ny bruger

KalorierNorge og resten av den vestlige verden er blitt rammet av en fedmeepidemi. Vi får i oss i gjennomsnitt alt for mange kalorier i forhold til hvor mye vi er i aktivitet. Dette er hovedårsaken til den kraftige stigningen vi ser i antallet livsstil relaterte sykdommer som; fedme, diabetes og hjerte/kar sykdommer.


Færre kalorier til er sunnere Norge

Antallet av overvektige utgjør over mer enn 25 %. Prosenten er kraftig økende, og EU forventer at 40 % av befolkningen i EU vil være svært overvektige i år 2030 om det ikke skjer en endring i adferdsmønsteret.

Hos EASIS fokuserer vi mye på et produkts samlede kaloriinnhold. Når vi fjerner det tilsatte sukkeret fra en matvare, er vi oppmerksomme på å ikke tilsette andre energirike ingredienser i stedet. Vi forsøker så godt som mulig å oppnå 30 % kalorireduksjon i våre produkter i forhold til andre matvarer i butikkhyllene.


Det gode og det søte med EASIS

Vi tror på kostholdsrådene fra Helsedirektoratet. Færre kalorier til et sunnere Norge, men vi tror også på det gode i å nyte noe søtt.

EASIS - hele dagen

Våre produkter er egnet for mange formål, kan brukes i ulike retter og dekker derfor dine behov hele dagen. La deg bli inspirert av våre deilige oppskrifter.

Nyhetsbrev

Les om kost, ernæring, våre nyeste produkter og få masse tips og inspirasjon til spennende retter uten tilsatt sukker og redusert fett- og kaloriinnhold. Registrer dig ovenfor under fanen "Nyhetsbrev"

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0