EASIS-produkter selges på Med24, Grete Roede, Sunkost og Meny i Norge. Det er opp til de enkelte forhandlerne hvilke EASIS-produkter de vil forhandle. Du kan derfor ikke forvente å finne et komplett utvalg hos alle våre forhandlere. Det kan du imidlertid her i nettbutikken.

På easis.no finner du et bredt sortiment, og vi sender til hele Norge. Vi må imidlertid informere deg om at alle våre priser er oppgitt eks. MVA, toll og avgifter, som blir lagt til kjøpet. Du vil kunne lese mye mer om våre handelbetingelser og toll nedenfor. Her finner du også informasjon og lenker til våre øvrige forhandlere i Norge.

Hvis du har spørsmål til oss om våre produkter, forhandlere eller noe annet, kan du skrive til oss på e-post: easis@easis.dk
EASIS er Europas ledende varemerke innen produkter uten tilsatt sukker. Vi er i over 2 000 butikker over hele Danmark og forhandles hos førende nettforhandlere. Hvis firmaet ditt kunne være interessert i å forhandle produktene våre, eller hvis du kjenner et firma som vil være en perfekt forhandler av EASIS-produkter i Norge, kan du kontakte oss på denne e-postadressen: easis@easis.dk

Ønsker du å holde deg oppdatert på nyheter og tilbud eller ønsker du å få tips om bruk av EASIS-produkter, kan du registrere deg for nyhetsbrevet vårt nedenfor.

fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0