Om EASIS


EASIS er Europass ledende virksomhet innenfor søte matvarer uten tilsatt sukker. Vi produserer alt fra sjokolade, kjeks, kakao, godterier, saft, is og frokostprodukter. Alle våre produkter er uten tilsatt sukker, men vi lar det aldri gå utover den gode smaken. Der det er mulig tilsetter vi også proteiner og kostfibre.

Det skal være enkelt å velge et alternativ når du ønsker å unngå eller redusere forbruket av sukker og kalorier i din hverdags kost. Det er det vi jobber for.

EASIS Bakgrunn

EASIS startet opp i en liten bakgård i Århus i 1993. Konseptet var grunnen til merkenavnet. Vi ville lage is, masse is. Men ikke hvilken som helst is. Vi ville lage den beste og mest velsmakende isen uten tilsatt sukker. Etter grundige undersøkelser, og masse entusiasme lanserte vi vår første kalorifattige is uten tilsatt sukker i 1993.

Og det tok ikke lang tid før vi sa til oss selv: Hvis vi kan få det til å fungere med is, så kan vi sikkert også få det til med andre produkter også. Siden den gang har vi kun sett framover med nettopp det som målet.

EASIS smilet er derfor din garanti for at hver eneste ingrediens er grundig undersøkt og at hvert produkt smaker godt og ikke inneholder tilsatt sukker.

Visjoner

EASIS visjon er å lage kvalitetsprodukter med god smak til forbrukere som ønsker å redusere inntaket av sukker og kalorier, og øke inntaket av proteiner og kostfiber. EASIS er i dag den ledende matvarevirksomhet i Europa innenfor utviklingen av fettfattige og kalorifattige produkter uten tilsatt sukker.
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0