Glemt passwordOpret ny bruger

FettVi skal innta en viss mengde fett hver dag for å vedlikeholde kroppen vår, men mengden og typen fett er helt avgjørende for vår helse og sunnhet.
Mindre fett, bedre smak, mer energi.

I Norge spiser vi generelt for mye fett. I gjennomsnitt kommer 34 % av matens innhold fra fett. Det anbefalte nivået er på 30 %. Ca 10 % av befolkningen inntar over 40 % av den daglige ernæringsmengden i deres kost som fett. Samtidig spiser vi alt for mye av de usunne fett typene, samt kolesterol. Det anbefalte inntaket av fett per dag er 10 %, men nesten 90 % av befolkningen inntar mer per dag.

Hos EASIS har vi valgt å bruke så lite fett som mulig i våre produkter uten å ødelegge den gode smaken. Det fettet vi bruker er også av de sunne fett typer, som for eksempel rapsolje. Når du velger et EASIS produkt kan du være sikker på at det anvendte fettet i produktet er vel overveid og optimalt med hensyn til både smak, holdbarhet og ernæringsprofil.  
EASIS - hele dagen

Våre produkter er egnet for mange formål, kan brukes i ulike retter og dekker derfor dine behov hele dagen. La deg bli inspirert av våre deilige oppskrifter.

Nyhetsbrev

Les om kost, ernæring, våre nyeste produkter og få masse tips og inspirasjon til spennende retter uten tilsatt sukker og redusert fett- og kaloriinnhold. Registrer dig ovenfor under fanen "Nyhetsbrev"

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0