Mellommåltider

Mellommåltider holder sulten unna!

Vi kjenner til det alle sammen. Etter en lang dag på jobben melder sulten seg som et klart bevis på at vi har glemt sunne mellommåltider i løpet av dagen. Ofte får man lyst på noe søtt på ettermiddagen siden konsentrasjonen blir dårlig og vi blir trøtte. For da å unngå disse sukkerfylte ”akuttmåltidene” er det viktig at vi ikke glemmer disse sunne og fornuftige mellommåltidene.

Det kan virke paradoksalt å spise for å holde seg slank, men det er riktig. Hvis vi spiser gale ting og hopper over måltider kan det medføre ustabilt blodsukker som gjør oss trøtte og uopplagte, og det er ofte en årsak til at vi faller for fristelser og kaster oss over for eksempel godteriskålen for ofte.

Hvert år spiser nordmenn i gjennomsnitt oppimot 33 kilo sukker, og det øker risikoen for både overvekt og andre livsstils sykdommer. Derfor er det igjen viktig å huske på små fornuftige mellommåltider – slik at både vekt og blodsukker holder seg stabilt.

Inspirasjon til mellommåltider

Mellommåltider skal både mette, ikke ha for høyt kaloriinnhold og lett å ha med seg når man er på farten. Et godt mellommåltid kan inntas raskt, og være protein – og fiberrikt. Når småsulten melder seg kan for eksempel en halv skive rugbrød med banan være et perfekt alternativ, eller en liten porsjon skyr som inneholder masse protein.

EASIS Free barer er også en god løsning når man er på farten, de er enkle å ha med seg og ta frem når sulten kommer snikende. EASIS barer tilfred stiller både søt hungeren og er rike på fiber og proteiner.

Våre barer kan fås i ulike smaker, sjokolade, karamell, kokos eller jordbær, så her er det noe for enhver smak. De innholder kun ca. 125 kalorier og er effektive når appetitten skal holdes i sjakk for eksempel før middag.

EASIS Free barer er tilgjengelig i butikker, eller kan kjøpes på nett.Du er alltid velkommen til å kontakte oss om du har spørsmål.
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0