Frokost

Sunn frokost

En god frokost er utrolig viktig for en god start på dagen og får ”det riktige beinet ut av senger”. Etter en god natt søvn har kroppen behov for å få fylt opp energi lageret med viktige vitaminer og mineraler. Ofte er det lett at man hopper over frokosten i all hast eller skifter den ut med et usunt alternativ, som da ofte spises på vei til skole eller jobb, og det gir det er tilbake slag senere på dagen. Derfor er igjen en sunn frokost med på å gi en god start på dagen og nok energi til å ta fatt på dagen.
Frokost med nøkkelhullsmerket.

Hva er en sunn og god frokost?

Det kan ofte være vanskelig å finne blant de mange ulike frokostblandingene der ute, og ofte er det vanskelig og gjennomskue innholdsdeklarasjonen på pakken. Produktet ser muligens OK ut, men bak den fine innpakningen gjemmer det seg både kalorier, sukker og fett.

En god frokost skal være mager og samtidig være fylt med kostfiber og fullkorn. Derfor er våre frokostprodukter ikke tilsatt sukker, og de har et høyt innhold av fiber og fullkorn.

Det er ingen unnskyldning god nok for å hoppe over frokosten. Vi har for eksempel Corn Flakes og Musli som har fått nøkkelhullsmerket som tydelig viser at produktet har en ernæringsriktig profil. Spis for eksempel EASIS musli med fettfattig A38 og frisk frukt.
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0