Glemt passwordOpret ny bruger

SteviaSteviaplanten har vært kjent for indianerne i Brasil og Paraguay i over 1500 år. Bladene fra sjøplanten søter 30-45 ganger mer enn sukker. Først i dette århundre fikk resten av verden øynene opp for dette enestående søtningsmidlet.

Først i 2011 ble det opprenset et ekstrakt fra steviaplanten (steviol glycosid) godkjent i EU til bruk som søtning i en rekke matvarer. Steviol glycosid fra steviaplanten er ca. 250 ganger søtere en vanlig sukker og er derfor et intensivt søtningsmiddel som i matvarer der det brukes må kombineres med noe fyllstoff for å oppnå samme struktur som i matvarer med vanlig sukker. I EASIS bruker vi først og fremst kostfiber som fyllstoff.


Produkter med Stevia

Rett etter godkjennelsen av Steviol glycosid  i 2011 har vi i EASIS jobbet med å erstatte kunstige søtningsmidler med Steviol glycosid. Derfor kan vi i dag tilby EASIS sjokoladepålegg, EASIS sjokolade og lakris is, som er søtet med søtestoff fra steviaplanten.
EASIS - hele dagen

Våre produkter er egnet for mange formål, kan brukes i ulike retter og dekker derfor dine behov hele dagen. La deg bli inspirert av våre deilige oppskrifter.

Nyhetsbrev

Les om kost, ernæring, våre nyeste produkter og få masse tips og inspirasjon til spennende retter uten tilsatt sukker og redusert fett- og kaloriinnhold. Registrer dig ovenfor under fanen "Nyhetsbrev"

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0