Glemt passwordOpret ny bruger

Kunstig SøtningI EASIS har vi valgt å bytte ut alt sukker med såkalte intensive søtningsmidler for å minimere kaloriinnholdet i produktene og for å fremme et mer stabilt blodsukkernivå.
Gjennomtestet og anbefalt.


Gjennomtestet og anbefalt

Hos EASIS bruker vi utelukkende de søtningsmidler som er på positivlisten til EU. Vi bruker også lavere mengder enn hva som er tillatt.

Dette er et lovkrav og det sikrer også at de søtningsmidlene vi bruker er gjennomtestet og evalueres løpende EU`s vitenskaplige komite`.

Deres undersøkelser viser at for alle aldersgrupper er det godt innenfor det akseptable daglige inntak (ADI) av intensive søtningsmidler.


Små mengder med mye smak

Intensive søtningsmidler kjenner vi alle fra brus, det er den produktgruppen man bruker det mest. De som er mest brukt heter; aspartam, acesulfam kalium, sucralose, thaumatin, cyklamat og sakkarin. Det disse har felles er at de gir ingen, eller kun helt ubetydelige antall kalorier, for eksempel tilsvarer søtningsevnen av 1 gram sucralose det samme som 600 gram sukker ville gjort.

For å minimere inntaket av de ulike søtningsmidlene mest mulig forsøker vi alltid og anvende flere av de ulike typene i ett produkt. Det gir flere søtningsmidler på vår ingrediensliste, men det er til fordel for deg. I tillegg gjøres dette også for å sikre en ordentlig god smak på produktene.

Med intensive søtningsmidler frem for sukker i våre produkter sikrer vi hos EASIS en sterk ernæringsprofil – uten å gå på kompromiss med smaken eller matvaresikkerheten.
EASIS - hele dagen

Våre produkter er egnet for mange formål, kan brukes i ulike retter og dekker derfor dine behov hele dagen. La deg bli inspirert av våre deilige oppskrifter.

Nyhetsbrev

Les om kost, ernæring, våre nyeste produkter og få masse tips og inspirasjon til spennende retter uten tilsatt sukker og redusert fett- og kaloriinnhold. Registrer dig ovenfor under fanen "Nyhetsbrev"

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0