Daddel-Marsipanegg

Varenummer:
16 porsjoner/16 stk.:

Ingredienser:
150 g EASIS Marsipan
1 ts EASIS Lakrispulver
15 g EASIS Topping med karamellsmak
16 dadler

OVERTREKK
125 g EASIS Mørk sjokolade
50 g EASIS Hvit sjokolade

Fremgangsmåte:
Elt marsipan med lakrispulver og karamelltopping.

Skjær et snitt i dadlene og fjern eventuelle stein. Del marsipanmassen i 16 deler og fyll den inn i dadlene. Fold dadlen rundt marsipanmassen og
form den til et egg. Avkjøl dadlene i 15 minutter.

Smelt den mørke sjokoladen over vannbad og overtrekk eggene med den. Sett dem i kjøleskapet eller fryseren til sjokoladen har stivnet.

Smelt den hvite sjokoladen over vannbad. Ha det i en sprøytepose og pynt påskeeggene med striper av hvit sjokolade. Sett på kjøl til sjokoladen har stivnet.

Næringsinnhold per porsjon (30 g):
120 kcal
6,6 g fett
11 g karbohydrat  
6,2 g kostfiber
2,1 g protein

Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0