16 porsjoner/16 stk.:
Ingredienser:
150 g EASIS Marsipan
1 ts EASIS Lakrispulver
15 g EASIS Topping med karamellsmak
16 dadler
OVERTREKK
125 g EASIS Mørk sjokolade
50 g EASIS Hvit sjokolade
Fremgangsmåte:
Elt marsipan med lakrispulver og karamelltopping.
Skjær et snitt i dadlene og fjern eventuelle stein. Del marsipanmassen i 16 deler og fyll den inn i dadlene. Fold dadlen rundt marsipanmassen og
form den til et egg. Avkjøl dadlene i 15 minutter.
Smelt den mørke sjokoladen over vannbad og overtrekk eggene med den. Sett dem i kjøleskapet eller fryseren til sjokoladen har stivnet.
Smelt den hvite sjokoladen over vannbad. Ha det i en sprøytepose og pynt påskeeggene med striper av hvit sjokolade. Sett på kjøl til sjokoladen har stivnet.
Næringsinnhold per porsjon (30 g):
120 kcal
6,6 g fett
11 g karbohydrat
6,2 g kostfiber
2,1 g protein