Glemt passwordOpret ny bruger
EASIS Eukalyptusdrops
Næringsinnhold100 g
Energi730 kJ/174 kcal
Fett0,1 g
- herav mættet fedtsyrer0 g
Kulhydrat5,3 g
- heraf sukkerarter5,3 g
- heraf sukkeralkoholer0 g
Kostfibre82 g
Protein0 g
Salt0 g

EASIS Eukalyptusdrops

NOK 24,95
   På lager
Antall
EASIS Eukalyptusdrops er et drops med flere smaksnyanser. Du smaker først den sterke lakrisen, som siden blandes med frisk smak av peppermynte og eukalyptus. Dropsene er uten tilsatt sukker og inneholder derfor 58 % færre kalorier enn tradisjonelle drops med sukker. De har også et høyt fiberinnhold. Hvert drops er pakket for seg, og de er derfor enkle å ha med seg på farten.

Drops med eukalyptus, salmiakk og peppermynte. Inneholder søtningsstoffer. Uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker.

Ingredienser:
Fyllmiddel (polydekstrose), smaksforsterker (ammoniumklorid 3,3 %), aromaer (eukalyptus 0,05 %, peppermynte 0,05 %, anis), søtningsmiddel (sukralose), fargestoff (spirulina).
Kan inneholde spor av melk, nøtter, soya og gluten.

Oppbevaring: Tørt og ikke i sollys.

Nettoinnhold: 70 g (18 porsjoner).
Pakkestørrelse: 18 x 70 g.

1 porsjon à 4 g inneholder:
7 kcal
0 g fett
<0,5 g karbohydrat
3,3 g kostfiber
0 g protein

EASIS - hele dagen

Våre produkter er egnet for mange formål, kan brukes i ulike retter og dekker derfor dine behov hele dagen. La deg bli inspirert av våre deilige oppskrifter.

Nyhetsbrev

Les om kost, ernæring, våre nyeste produkter og få masse tips og inspirasjon til spennende retter uten tilsatt sukker og redusert fett- og kaloriinnhold. Registrer dig ovenfor under fanen "Nyhetsbrev"

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0