Glemt passwordOpret ny bruger
EASIS Mørk påleggssjokolade
NæringsinnholdPr. 100g
Energi1905 kJ/455 kcal
Fett38 g
- herav mættet fedtsyrer24 g
Kulhydrat17 g
- heraf sukkerarter2,5 g
- heraf sukkeralkoholer8,4 g
Kostfibre33 g
Protein6,1 g
Salt0,02 g

EASIS Mørk påleggssjokolade

NOK 34,95
   På lager
Antall
EASIS Mørk påleggssjokolade er til deg som liker litt lekre, tykke skiver sjokolade på brødet ditt, men som gjerne vil spare på sukkeret.
Det er nemlig uten tilsatt sukker og inneholder 94 % færre sukkerarter enn en tradisjonell mørk påleggssjokolade. Påleggssjokoladen er søtet med det kaloriefrie søtningsmiddelet erythritol og søtningsmiddelet steviolglykosid som utvinnes av steviaplanten. Nyt den på en brødskive til frokost eller som et lekkert mellommåltid.

Mørk sjokolade med minimum 60 % kakaotørrstoff i sjokoladen. Inneholder søtningsstoffer. Uten tilsatt sukker, men med et naturlig innhold av sukker. Søtet med det kalorifrie søtningsmiddelet erythritol og søtningsmiddelet steviolglykosid som utvinnes fra steviaplanten.

Ingredienser:
Kakaomasse, kostfiber (dekstrin), kakaosmør, søtningsmiddel (erythritol 8,4 %), kostfiber (inulin, oligofruktose), kakaopulver, emulgator (SOYAlecitin), surhetsregulerende middel (kaliumhydrogenkarbonat), naturlig vaniljearoma, søtningsmiddel (steviolglykosider).
Kan inneholde spor av melk.

Oppbevaring: Tørt og ikke i sollys.

Nettoinnhold: 112 g (16 porsjoner à 7 g).
Pakkestørrelse: 12 x 112 g.

1 porsjon à 7 g inneholder:
32 kcal
2,6 g fett
1,2 g karbohydrat
2,3 g kostfiber
0,4 g protein

EASIS - hele dagen

Våre produkter er egnet for mange formål, kan brukes i ulike retter og dekker derfor dine behov hele dagen. La deg bli inspirert av våre deilige oppskrifter.

Nyhetsbrev

Les om kost, ernæring, våre nyeste produkter og få masse tips og inspirasjon til spennende retter uten tilsatt sukker og redusert fett- og kaloriinnhold. Registrer dig ovenfor under fanen "Nyhetsbrev"

EASIS A/S   |   Klamsagervej 29   |   DK-8230 Åbyhøj   |   Tlf. +45 70 20 24 55   |   easis@easis.dk
0