Hvit sjokolademousse med lakris

Ingredienser (4 porsjoner):  

170 g EASIS Hvit sjokoladeplate med lakrissmak
120 g eggehvite
90 g skyr naturell
½ ts lakrisrotpulver
2 dråper EASIS Perfect Søt
250 g ferske bringebær og jordbær
Eventuelt litt ekstra hakket hvit sjokolade og sitronmelisse til pynt

  Fremgangsmåte:  
Smelt den hvite sjokoladen med lakrissmak i vannbad. La deretter sjokoladen avkjøles i 8–10 min. Mens sjokoladen avkjøles, piskes eggehvitene stive.
Vend først skyren i den avkjølte og smeltede hvite sjokoladen. Hell deretter i lakrisrotpulveret.
Til sist vendes de stive eggehvitene forsiktig inn.
Fordel moussen i 4 mellomstore glass og sett dem på kjøl i 2–3 timer før servering.
Pynt med ferske bringebær, jordbær, litt hakket hvit sjokolade og eventuelt sitronmelisse.
Spesifikasjoner
Næringsinnhold
pr. 100 g
Energi
745 KJ/ 178 kcal
Fett
11 g
- herav mættet fedtsyrer
6,7 g
Kulhydrat
11 g
- heraf sukkerarter
6,1 g
- heraf sukkeralkoholer
2,9 g
Kostfibre
6,2 g
Protein
7,9 g
Salt
0,09 g
Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0