Ingredienser (4 porsjoner):
170 g EASIS Hvit sjokoladeplate med lakrissmak
120 g eggehvite
90 g skyr naturell
½ ts lakrisrotpulver
2 dråper EASIS Perfect Søt
250 g ferske bringebær og jordbær
Eventuelt litt ekstra hakket hvit sjokolade og sitronmelisse til pynt
Fremgangsmåte:
Smelt den hvite sjokoladen med lakrissmak i vannbad. La deretter sjokoladen avkjøles i 8–10 min. Mens sjokoladen avkjøles, piskes eggehvitene stive.
Vend først skyren i den avkjølte og smeltede hvite sjokoladen. Hell deretter i lakrisrotpulveret.
Til sist vendes de stive eggehvitene forsiktig inn.
Fordel moussen i 4 mellomstore glass og sett dem på kjøl i 2–3 timer før servering.
Pynt med ferske bringebær, jordbær, litt hakket hvit sjokolade og eventuelt sitronmelisse.