Panna cotta med mango og pasjonsfrukt

Varenummer:
4 porsjoner
Ingredienser
Panna cotta:
2 ark gelatin  
1 dl fløte
3 dl skyr naturell
55 g EASIS Perfect Multisøt  
1 vaniljestang

Topping:
250 g frossen mango
1 ss sitronsaft
½ dl vann  
8 dråper Perfect Søt
2 pasjonsfrukter
1 kiwi
2 ss kokosflak
Eventuelt mynte og ekstra pasjonsfrukt til pynt

Fordampning:
310 g frossen mango + ekstra ingredienser blir til 299 g etter koking.

Fremgangsmåte:
Legg gelatin i en skål med kaldt vann.

Hell fløte, Perfect Multisøt og vaniljekorn + vaniljestangen i en gryte. Kok opp blandingen, og ta deretter gryten av varmen. La blandingen avkjøles i 5–7 min. Så siler du fløteblandingen, fjerner vaniljestangen og heller blandingen opp i gryten igjen.

Vri den oppbløtte gelatinen, legg den i gryten og rør rundt mens den blir oppløst i fløteblandingen.

Hell fløteblandingen over i en skål og la den avkjøles i 10 minutter til. Etter dette blandes skyren i og røres til massen har en jevn konsistens.
Hell panna cottaen over i 4 glass og sett dem på kjøl i minst 4 timer før servering.

Ha frossen mango, vann, sitronsaft og Perfect Søt i en gryte. La det koke opp slik at mangoen blir myk. Blend det hele grundig i gryten med en stavmikser.
Hell denne mangocoulisen i en skål og sett den på kjøl.

Når panna cottaen har satt seg, og mangocoulisen er avkjølt, anretter du desserten. Fordel mangocoulis i de 4 glassene.
Del pasjonsfruktene i to og legg kjernene oppå alle dessertene. Skjær ut kiwien og fordel den i de 4 glassene. Til sist topper du med kokosflak og eventuelt mynte og en kvart pasjonsfrukt som pynt.
Spesifikasjoner
Næringsinnhold
pr. 100 g
Energi
399 KJ/ 95 kcal
Fett
5,2 g
- herav mættet fedtsyrer
3,3 g
Kulhydrat
13 g
- heraf sukkerarter
4,0 g
- heraf sukkeralkoholer
5,7 g
Kostfibre
1,4 g
Protein
4,7 g
Salt
0,05 g
Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0