Små paier med marsipan, skyr og frukt

Varenummer:
8 porsjoner

Ingredienser:

Paibunner:
100 g hvetemel
100 g fullkornshvetemel
65 g smør
80 g EASIS Perfect Fit sukker- og fetterstatning
1 egg (50 g)

Fyll:
100 g EASIS Marsipan
40 g EASIS Perfect Multisøt
60 g smør
2 egg (100 g)
1 ts revet sitronskall (3 g)

Topping:
250 g skyr
1 ts. EASIS Perfect Søt
200 g blandet frukt (f.eks. eple, jordbær og kiwi)
Evt. frisk mynte

8 små paiformer (du kan også bruke 1 stor med en diameter på ca. 18 cm)

Fremgangsmåte:
Ha hvetemel, fullkornshvetemel, smør og Perfect Fit i en bolle. Arbeid smøret inn i de tørre ingrediensene. Tilsett til slutt egg og samle deigen.
Ha plastfilm over bollen og sett deigen i kjøleskapet i 30 min.

Elt EASIS Perfect Multisøt, EASIS marsipan og smør sammen. Rør deretter inn egg, salt og revet sitronskall.

Sett ovnen på 180 g varmluft.
Smør paiformene dine med litt smør. Vei ca. 40 g deig til hver pai.
Trykk deigen ned i hver paiform, slik at hele formen dekkes.
Fyll paiene med marsipanfyllet og stek dem i ca. 20 min. Paiene er ferdige når de er gylne. La dem avkjøles før du har på topping.

Bland skyr og EASIS Perfect Søt og skjær frukten i små biter. Topp paiene med skyr og frukt. Pynt evt. med mynte.

1 porsjon à 135 g inneholder:
325 kcal
18,8 g fett
28,1 g karbohydrat
14,2 g kostfiber
10 g protein
0,15 g salt
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0