Vaniljekake med frukt

Varenummer:
Ingredienser (8 porsjoner):
Kake:
3 egg (150 g)
90 g EASIS Perfect Fit
80 g hvetemel
70 g rapsolje
1 ts bakepulver (3 g)
1 ts vaniljekorn fra 1 vaniljestang (3 g)
1 klype salt
Form på ca. 22 x 15 cm

Topping:
200 g skyr
2 ts EASIS Perfect Søt
1 ts revet sitronskall (3 g)
200 g frukt/bær (f.eks. eple, jordbær, bringebær og granateple)
Evt. sitronmelisse til pynt

Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 180 grader varmluft.
Ha eggene i en bolle og pisk dem luftige. Tilsett så EASIS Perfect Fit, hvetemel, bakepulver, vaniljestang og salt. Rør blandingen grundig sammen.
Tilsett deretter rapsoljen og rør godt i deigen igjen.
Hell kaken i en form med bakepapir/en smurt form og stek kaken i 20–25 min.
La kaken avkjøles helt før du har på topping.

Bland skyr, EASIS Perfect Søt og sitronskall sammen i en bolle.
Skjær frukten/bærene i munnstore biter.
Topp kaken med skyr, frukt/bær og sitronmelisse.

fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0