Solbærsnitter

(10 stk, 10 personer)

Ingredienser
175 g hvetemel
75 g maismel
50 g EASIS Perfect Fit
1 ts bakepulver
100 g smør
1 egg
1 glass EASIS solbærsyltetøy
2 ts EASIS Perfect Strø
20 g hasselnøttflak

Slik gjør du
1. Bland hvetemel, maismel, Perfect Fit og bakepulver sammen.
2. Tilsett smøret (romtemperert) smuldre det med hendene og elt deigen sammen med egget.
3. Rull deigen ut til en firkant på et bake papir, så den har samme størrelse som bake papiret.
4. Smør ut et fint lag med blåbærsyltetøy på den ene halvdelen av firkanten (på den lengste enden)
5. Brett så over den andre halvdelen med hjelp fra bake papiret og trykk godt sammen i kantene.
6. Dra hele over på en steke plate, drys over Perfect Strø sammen med hasselnøttflakene, trykk det litt ned i deigen.
7. Stekes i ovnen på 180 grader i 20-25 minutter, til den er gyllen brun.

Servering
Del kaken opp i ti like snitter mens kaken enda er varm og la snittene avkjøle før du serverer.
Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0