Banankake med protein

8 porsjoner

Ingredienser
180 g havregryn
6 veldig modne bananer
2 ts bakepulver
40 g EASIS Proteinpulver med vaniljesmak
2 ts kakaopulver (kan utelates)

TOPPING
4 stk. EASIS mørk påleggssjokolade
20 g EASIS Hvit sjokolade
spiselige blomster eller mynteblader til pynt

Slik gjør du
Kjør havregrynene i en blender eller hakk dem veldig fint. Mos bananene i en bolle og tilsett de blendede havregrynene. Bland resten av ingrediensene.

Ha deigen i en kakeform og stek den i 35–40 minutter på 180 grader. Ta kaken ut av ovnen og legg straks på påleggssjokoladen slik at den smelter.

La kaken avkjøles og pynt med smeltet hvit sjokolade og blomster eller mynteblader.

Näringsinnhold pr. portion (105g)
206 kcal
8,5 g protein
28 g kulhydrat
5,6 g fett
6,3 g kostfibre
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0