EASIS Perfect Multisøt Gold

NOK 99,00
På lager
Varenummer:673068
Energifri.
Sukkererstatning.

EASIS Perfect Multisøt Gold er basert på det kalorifrie søtningsmiddelet erytritol. Erytritol gir samme fyldighet som sukker og kan derfor erstatte sukker 1 til 1 i hvilken som helst brukssituasjon. Multisøt kan brukes der du vanligvis bruker sukker. For eksempel på frokostbordet, i bakverk, på grøten, i kaffen osv. Tåler oppvarming.
EASIS Multisøt Gold er blant annet fin å bruke i kanelsnurrer.

Teknisk informasjon
Erytritol finnes naturlig i planter i svært små mengder. Det fremstilles industrielt av naturlige råstoffer og ikke genmodifiserte organismer. Erytritol er et molekyl som tas opp i kroppen som det er, og utskilles uomdannet i urinen.
Det tilfører derfor ikke kroppen noe energi.

Erytritol er et karbohydrat (en sukkeralkohol), men utskilles uomdannet med urinen og inneholder derfor ingen kalorier. Det er den eneste sukkeralkoholen med kaloriverdi 0.

Overdrevet inntak kan virke avførende. Energifri. Det betyr at hvis du teller karbohydrater på grunn av diabetes, trenger du ikke ta med Multisøt i regnskapet, siden erytritol ikke påvirker blodsukkeret, men bare kategoriseres som et karbohydrat (sukkeralkohol) i lovgivningen.

Oppbevaring: Tørt og ikke i sollys. Husk å lukke posen helt, siden Perfect Multisøt Gold er svært følsom for fuktighet.

Nettoinnhold: 300 g.


Spesifikasjoner
Næringsinnhold
pr. 100 g
Energi
5 kJ/1 kcal
Fett
<0,5 g
- herav mættet fedtsyrer
<0,1 g
Kulhydrat
99 g
- heraf sukkerarter
<0,5 g
- heraf sukkeralkoholer
99 g
Kostfibre
<0,5 g
Protein
<0,5 g
Salt
<0,01 g
Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0