Brownie med frukt fromage

(15 personer)

Ingredienser
75 g margarin
85 g Mørk Belgisk Sjokolade
45 g Perfect Fit
1 ss hvetemel
3 egg
4 plater gelatin (husblas)
¾ dl kremfløte
225 g naturell youghurt 7 %
25 g Perfect Strø
85 g valgfritt syltetøy uten tilsatt sukker

Slik gjør du
1. Sett ovnen på 175 grader varmluft
2. Ha bake papir i en rund spring form.
3. Smelt margarin og sjokolade i en skål i mikroen.
4. Bland mel og Perfect Fit sammen og pisk det i sjokolademassen, pisk så inn ett egg av gangen.
5. Hell deigen i spring formen og bak kaken i 17-20 minutter. Kaken skal være akkurat gjennom stekt. Avkjøl så kaken helt.
6. Legg gelatinen i bløt i ca 5 minutter.
7. Pisk fløten til krem og tilsett youghurt, Perfect strø og syltetøyet og pisk igjen i ca 1-2 minutter. Hell vannet av gelatinen og putt den i mikroen i et par sekunder, hell den så over i fromagen og bland kraftig.
8. Ha fromagen oppå den avkjølte kaken og sett den i kjøleskapet i ca 2 timer så fromagen stivner.
Relaterte produkter
Lukk