Fastelavnsboller med krem

Ca. 20 stk à 50 g

Ingredienser:
1 1/2 dl skummetmelk
50 g gjær
30 g EASIS Perfect fit
1/2 ts salt
30 g vegetabilsk olje
1 1/2 egg
400 g hvitt hvetemel

1 pk EASIS Kakekrem
3 dl vann
1/2 pakke EASIS Florsød (75 g)
sitronsaft
fruktfarge
evt. ferske bær

Slik gjør du:
Varm melken til den er fingervarm. Rør inn gjær, salt og olje. Pisk inn eggene. Bland Perfect Fit og mel og tilsett det i blandingen. Elt til du har en jevn og elastisk deig. La deigen heve tildekket på et lunt sted i ca. 40 min. Elt deigen igjen og form den til små boller som kjevles flate.

Lag kakekremen etter anvisning på pakken. Smør en klatt kakekrem på hvert deigstykke, og brett deigen over kremen. Legg dem på en stekeplate med bakepapir med samlingen vendt ned. Etterhev bollene i en halvtime.

Stek på 180 graders varme i ca. 12 min., til bollene føles faste og gjennomstekte. Lag glasur av Perfect Florsød med litt sitronsaft og litt fruktfarge. Pynt bollene med glasur i forskjellige farger, og pynt med litt bær.

1 fastelavnsbolle á 61 g inneholder
116 kcal
3,1 g fett
19 g karbohydrat
4,8 g kostfiber
4,6 g protein

Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0