Fullkornsnurr med sjokoladepålegg

Fullkornsnurr inneholder masse fiber og fullkorn, egner seg godt til frokost eller som matpakke.

(ca 20 stk)

Ingredienser
30 g gjær
1,2 dl vann
2 dl youghurt naturell 1,5 %
0,5 ts salt
1 ts rapsolje
100 g havregryn
185 g grahamsmel
150 g hvetemel
30 g EASIS Perfect Fit
140 g EASIS Smørepålæg (sjokolade)
1,5 ts kanel

Slik gjør du
1. Smuldre gjær I lunket vann og rør til gjæren er oppløst. Tilsett youghurt og rør godt.
2. Tilsett salt, rapsolje, havregryn og grahamsmel og rør deigen godt.
3. Bland hvetemel og Perfect Fit godt sammen og tilsett dette litt etter litt i deigen.
4. Rør deigen godt sammen, sett deigen til heving på et lunt sted i ca 1 time.
5. Bland EASIS smørepålegg og kanel sammen. Rull den ferdig hevede deigen ut til en stor firkant og smør på kanel og smørepålegg blandingen jevnt utover hele deigen.
6. Rull så deigen sammen og kutt deretter opp i ca 20 like store biter, ca 1 cm tykkelse.
7. Sett ovnen på 180 grader (varmluft)
8. Sett snurrene på steke brettet og la de etter heve i ca 30 minutter i innetemperatur.
9. Pensle snurrene med egg eller vann og stek de i ca 20 minutter til de er gyllne. Avkjøles på rist.
Relaterte produkter
Lukk