Ingredienser til 2 porsjoner
FYLL
1 finhakket rød paprika
1 presset fedd hvitløk
1 finhakket løk
100 g finhakket champignon
fett til steking
salt og pepper
frisk timian
BØFFER
250 g magert hakket oksekjøtt
2 ss EASIS Tomat Ketchup
1 ss EASIS Sennep
1 ts potetmel
1⁄2 ts støtt koriander
1⁄2 ts støtt spisskummen
400 g skiveskårede blandede grønnsaker: for eksempel paprika, løk, aubergine, squash
25 g EASIS Pesto, rød
20 g smaksnøytral olje
en håndfull salat
Slik gjør du
Ingrediensene til fyllet stekes i litt fett i en panne. Smak til med salt, pepper og frisk timian.
Rør ingrediensene til bøffene sammen til en farse. Form 2 bøffer av farsen. Lag en fordypning i hver bøff (f.eks. med bunnen av et glass), legg i fyllet og fold kjøttet sammen rundt det. Press bøffene lett flate. Grill bøffene til de er gjennomstekt.
Grill samtidig de skiveskårede grønnsakene til de er møre. Lag pestoen etter anvisning på posen. Finhakk de grillede grønnsakene og vend dem inn i pestoen.
Anrett salaten med pestoen og den fylt hakkebøffen på.