Grillet caprese

Ingredienser til 4 porsjoner
6 tomater
1 squash
olje til pensling
salt og pepper
125 g frisk mozzarella
25 g EASIS Pesto
20 g smaksnøytral olje
friske basilikumblader
6 cherrytomater

Slik gjør du
Skjær tomater og squash i skiver og pensle med litt olje. Grill grønnsakene på varm grill til de er gjennomvarme og har fått god farge. Legg de grillede grønnsakene på en tallerken, smak til med salt og pepper og la dem avkjøles.

Skjær mozzarellaen i skiver og legg dem mellom grønnsakene.

Lag pestoen etter anvisning på posen og drypp den på grønnsakene. Pestoen kan evt. spes ut med litt vann slik at den blir flytende som dressing.

Pynt med frisk basilikum og halve cherrytomater.
Salaten er lekker til grillet kjøtt, som del av en buffet eller som en selvstendig lunsjrett.

TIPS
Retten kan serveres med EASIS rød eller grønn pesto.
Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0