Jordbærterte med marsipanbunn

Oppskrift på jordbærterte uten tilsatt sukker. Sommerklassikeren i en versjon uten tilsatt sukker. En oppskrift som er populær år etter år. Den myke marsipanen kombinert med deilige sjokoladebiter og en sprø bunn gjør den til en sikker vinner. Ikke å glemme de søte, friske jordbærene. En kake som oser av sommer!

1 terte

Ingredienser:
Bunn:
150 g EASIS Marsipan (1 pakke)
75 g EASIS Perfect Fit
50 g mandel- eller kokosmel
2 ts bakepulver
3 ts vaniljepulver
2 ts loppefrøskall
3 egg

Topping:
50 g EASIS mørk eller lys sjokolade
Ca. 250 g jordbær

Krem:
Bruk EASIS kakekrem, ELLER lag følgende krem:
4 ss naturell yoghurt
2 ts vaniljepulver
4-5 dråper EASIS Perfect Søt

Fremgangsmåte:
Bunn:
Bland først de tørre ingrediensene grundig. Pisk eggene sammen og mos blandingen med marsipanen. Alt eltes godt sammen og helles i en kakeform. Stekes i ovnen på 175 grader i cirka 18-20 minutter.
Avkjøl på rist.

Topping:
EASIS mørk eller lys sjokolade smeltes (over vannbad eller i mikrobølgeovnen) og smøres på når kaken har kjølt seg ned. La kaken avkjøles igjen til sjokoladen har stivnet.

I mellomtiden blander du yoghurt, vanilje og Perfect Søt (eller bruk EASIS kakekrem). Smør det på kaken og topp med jordbær.
Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0