Ingredienser til 2 porsjoner
1 søtpotet
200 g grønnsaker: salat, tomat, agurk
CHILIMAJONES
2 ss majones, lett
1⁄2 frisk hakket rød chili
1 ts eddik
noen dråper EASIS Perfect Søt
salt og pepper
250 g kyllingfilet
1 ss hvetemel
1 egg
80 g EASIS Cornflakes
fettspray
Slik gjør du
Skjær poteten på langs i skiver som er cirka 1⁄2–1 cm tykke. Skjær tomater og agurk i skiver.
Rør sammen alle ingrediensene til chilimajonesen.
Bank kyllingfiletene med en kjøtthammer (alternativt en kjevle). Dypp dem i mel, deretter egg og til slutt knuste cornflakes. Spray schnitzlene med litt fett og grill dem i ca. 4 minutter på hver side.
Grill potetskivene til de danner brune bobler og ikke lenger er rå inni.
Lag en burger av potetskivene som topp og bunn med grønnsaker, kyllingschnitzel og chilimajones.