4 porsjoner à 150 g
Ingredienser
Pannekaker:
200 g hvetemel
50 g fullkornshvetemel
65 g EASIS Perfect Multisøt
5 dl skummetmelk
2 egg
korn fra 1/2 stang vanilje
vegetabilsk olje til steking av pannekakene
Fyll:
1 pose EASIS kakekrem
150 g friske blandede bær
½ pk EASIS kirsebærsaus
Fremgangsmåte:
Bland hvetemel, grahamsmel og Perfect Multisøt godt sammen i en bolle.
Tilsett melk, egg og vaniljestang og rør deigen godt sammen i noen minutter, evt. med en håndmikser.
Hell ca. 1/2 ts olje i en stekepanne. Når pannen er godt varm, heller du på litt av deigen og steker til tynne pannekaker.
Lag kakekremen etter anvisning på pakken. Legg pannekakene lagvis med oppskåret frukt og kakekrem.
Server med kirsebærsaus.