Pølsehorn

(16 stk.)

Ingredienser

Pølsehorn deigen:
1 dl vann
1 dl melk
1 pk tørrgjær
140 g hvetemel
30 g grahamsmel
40 g havregryn
2 ts EASIS Perfect Fit
1 ts salt
1 ss rapsolje
1 ss youghurt naturell 7 %
1 egg til pensling

1 pk pølser
Ketchup uten tilsatt sukker

Slik gjør du
1. Ha vann og mel i en skål, varm det opp i mikroen.
2. Tilsett tørrgjæren og la den løses helt opp.
3. Bland mel, grahamsmel, havregryn, salt og Perfect Fit godt sammen. Tilsett så de våte ingredienser litt etter litt.
4. La deigen heve i ca 45 minutter til den er dobbel størrelse.
5. Slå deigen ned og elt den godt, rull så deigen ut til en stor, tynn plate og del den i 16 trekanter.
6. Fordel så ketchup på hver trekant og legg på en pølse på hver, rull så deigen rundt pølsa.
7. Legg hornene på en steke plate med bake papir, dekk over å la de etterheve i ca 30 minutter.
8. Sett ovnen på 175 grader.
9. Pensle hornene med egg og sett de på midterste rille i ovnen, og stek i ca 10 minutter.
Relaterte produkter
Lukk