Potetpizza med bacon

Oppskrift laget av: Jeanette Koch Andersen

Instagram: @jeanettekochandersen
https://www.instagram.com/jeanettek...

Ingredienser:

1 stk. fullkornstortilla
30 g EASIS ketchup
120 g poteter
2 skiver kalkunbacon
3 stk. sjampinjong
30 g revet ost 13 %
Oregano, salt og pepper
Frisk salatblanding til topping

Slik gjør du:


1. Sett ovnen på 200 grader.
2.  Smør tortillaen med ketchup.
3. Skjær potetene i tynne skiver (mine var kokt på forhånd), legg på baconet (jeg skjærer mine i strimler), sopp og revet ost, og smak til med oregano, salt og pepper.
4. Sett pizzaen i ovnen i ca. 8–10 minutter. Topp deretter med frisk salat.

Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0