2 porsjoner
Ingredienser
Kompott:
100 g fersk rabarbra
2 ss sitronsaft
1 ss EASIS Perfect Søt
litt vaniljekorn
100 g yoghurt naturell
Et par dråper EASIS Perfect Søt
30 g EASIS Marsipan
Litt lakrispulver
Slik gjør du
Snitt rabarbraen og legg den i en gryte med sitronsaft og vanilje. Kok massen i ca. 10 minutter til konsistensen er jevn. Smak til med Perfect Søt. Kjøl ned rabarbrakompotten og legg den lagvis i et glass med yoghurt som er smakt til med Perfect Søt.
Rull marsipanen flatt ut og dryss med lakrispulver. Stikk marsipanen ut i sirkler eller skjær den i snitter. Stek marsipanen ved 200 grader i ca. 8 minutter til den er sprø. Avkjøl marsipanen på rist før den legges på rabarbrakompotten.
Næringsinnhold per porsjon (120 g)
Kcal 137
Fett 7,4 g
Karbohydrat 11 g
Kostfiber 5,8 g
Protein 5,3 g