Rullade med krem

(8 personer)

Ingredienser
3 egg
90 g Perfect Fit
30 g potet mel
90 g hvetemel
1 ts bakepulver
200 g valgfritt syltetøy uten tilsatt sukker
½ dl fløte 38 %
150 g youghurt naturell 7 %
15 g Perfect Strø

Slik gjør du
1. Bland EASIS Perfect Fit, potet mel, hvetemel og bakepulver sammen.
2. Pisk eggene luftig og tilsett mel blandingen, litt av gangen mens du pisker.
3. Hell deigen i en form med bake papir på ca 30 x 35 cm. Stek i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 10 minutter.
4. La rulladen avkjøle litt og fordel syltetøyet over hele.
5. Rull kaken sammen fra den brede siden og legg den på fat med bretten ned.
6. Pisk fløten til krem, tilsett youghurten og EASIS Perfect Strø og pisk igjen.
7. Smør kremen over rulladen, pynt med friske bær og server.
Relaterte produkter
Lukk