Sarah Bernhard

8 porsjoner/8 stk.

Ingredienser
BUNN
40 g EASIS Marsipan
40 g EASIS Multisøt
25 g eggehviter

FYLL
2 dl kremfløte
75 g EASIS Mørk sjokolade

OVERTREKK
85 g EASIS Mørk sjokolade
1 ss kokosolje

Slik gjør du
Sett ovnen på 180 grader og kle et stekebrett med bakepapir.

Kjør marsipan og Multisøt fint i en blender. Tilsett eggehviter og rør det grundig sammen. Fordel massen i 8 runde bunner med en tykkelse på 2–3 mm på bakepapiret. Bruk eventuelt sprøytepose til å fordele massen. Stek bunnene i 8–10 minutter. La dem avkjøles på rist.

Smelt sjokoladen til fyllet over vannbad. La sjokoladen avkjøles litt. Pisk kremfløten til krem. Vend kremen og den smeltede sjokoladen forsiktig sammen til en jevn masse. Fordel kremen på de 8 bunnene med en kniv (eller bruk sprøytepose). Sett kakene kaldt i cirka 1 time.

Smelt sjokolade og kokosolje til overtrekk over vannbad. Dypp kakene i den smeltede sjokoladen. Sett kakene kaldt.

Server når sjokoladen har satt seg.
Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0