Spinatboller

Spinatboller - havreboller med spinat

Ingredienser
250 g havregryn (kjøres til havremel i en foodprosessor)
200 g frossen spinat
300 g vaniljeskyr
4 egg
3 ts bakepulver
2 ts EASIS Loppefrøskaller
1 ts grovt salt
1 ts EASIS Perfect Multisøt
1 ss solsikkekjerner
1 ss sesamfrø
1 dl vann

Pensling:
1 sammenpisket egg
1 ss solsikkekjerner
1 ss sesamfrø

Slik gjør du:
Start med å sette ovnen på 200 grader varmluft. Ta deretter spinaten opp i en bolle. Hell kokende vann over og la det stå til spinaten er tint. Bland alle ingrediensene sammen med en stavmikser og la deretter deigen hvile i 10 minutter. Form bollene med en våt skje. Det blir cirka 8 stykker. Legg bollene på et bakepapirkledd stekebrett. De er meningen at de skal være klissete. Pensle bollene med egg og strø over solsikkekjerner og sesamfrø. Stek midt i ovnen i 20 minutter til de er gylne. La bollene avkjøles helt før du skjærer i dem, ellers kan de virke klissete i midten. Velbekomme
Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0