Taco med crunchy torsk og grønt

Ingredienser (4 porsjoner):
Panert fisk:
225 g torsk
50 g fullkornshvetemel
½ ts salt
1 ts røkt paprika
1 egg
50 g EASIS Chips Salt

Annet:
½ rødløk
20 cherrytomater
1 ss olivenolje
30 g cheddarost
40 g spisskål
2 avocadoer
50 g skyr
20 g EASIS Søt Chili Saus
Saften fra 1 lime
Salt og pepper til salsa
12 stk. myke tacoer
Evt. chili og koriander

Fordamping:
305 g panert fisk blir til 242 g panert fisk etter at den er bakt i ovnen.

Fremgangsmåte:
Skjær torsken i 12 mellomstore biter, slik at de passer til en taco.
Tilsett fullkornshvetemel, salt og røkt paprika i en bolle og bland godt. Knus chipsen grundig og legg det i en egen bolle. Egget skal også piskes og være i en egen bolle.

Ha først torsken i blandingen med fullkornshvetemel, deretter over i egget og til slutt i de knuste chipsene.

Stek den panerte torsken i ovnen på 200 grader (varmluft) i cirka 15 minutter til bitene er gylne.

Finhakk tomat og rødløk og ha det i en bolle. Tilsett deretter olivenolje i bollen og bland salsaen grundig sammen. Smak til med salt og pepper.

Skjær opp avokado og kål og gjør lime og cheddarost klar.
Bland skyr med EASIS Sweet Chili Saus til en dressing.

Varm myke tacoer og smør dem med dressingen. Tilsett deretter kål, avokado, panert torsk og salsa i tacoene. Topp med cheddarost, limesaft og evt. chili og koriander.
Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0