Veggie Burger

Kan lages med mager kjøttdeig i stedet for Quorn. Grønnsaksfyllet kan du variere etter ønske.
1 porsjon

Ingredienser:
100 g Quorn kjøttdeig eller tofu
2 store portobellosopp
litt rapsolje
20 g brønnkarse
½ løk
50 g tomat
20 g EASIS Syltede agurker uten tilsatt sukker
10 g bønnespirer
15 g EASIS Tomat Ketchup
10 g lettmajones

Slik gjør du:
Sett ovnen på 200 grader. Legg bakepapir på et stekebrett.

Fjern stilken og lamellene fra soppen og pensle dem med litt olje. Legg soppen på bakepapiret sammen med quornburgeren og stek i femten minutter.

Skjær tomat, løk og syltet agurk i skiver.

Bruk soppene som burgerbrød og legg dem sammen med quornburgeren, brønnkarse, løk, tomat, syltede agurker, bønnespirer, ketchup og majones.
Relaterte produkter
Lukk
fa908fae-f908-4e7b-a5ae-61e937696ae0